Suklaavohveleista kasattu kakku on maukas ja rento tapa juhlia.

Gluteeniton, maidoton

3-4 vohvelia:

6 luomukananmunaa
2 dl kookosmaitoa
5 rkl kookosöljyä
5 rkl kotimaista luomuhunajaa
1 dl kookosjauhoja
1 dl raakakaakaojauhetta
1,5 tl leivinjauhetta

Paistamiseen: kookosöljyä

Väliin & Pinnalle:

Kookoskermavaahtoa

Marjoja

Banaania

Rouhittua raakasuklaata

 

Valmista ensin väliin ja pinnalle tuleva kookoskermavaahto. Kaavi jääkaappikylmistä kookosmaitotölkeistä paksu valkoinen aines kulhoon ja lisää vanilja ja hunaja. Vatkaa kuohkeaksi. Siirrä jääkaappiin odottamaan ja valmista vohvelit.
Lämmitä vohvelirauta lämpöasetuksella 6. Vatkaa kananmunat, kookosmaito, kookosöljy ja hunaja vaahdoksi. Sekoita kuivat ainekset keskenään kulhossa. Kaada munaseos kuivien ainesten sekaan ja sekoita varovaisesti sekaisin. Sivele vohvelipannun pinnoille kookosöljyä. Täytä pannu ja kypsennä laitteen ohjeiden mukaan, noin 2 minuuttia. Nosta vohveli lautaselle. Paista loppu taikina samoin. Kun kaikki vohvelit on paistettu, kasaa kakku lisäämällä vohvelikerrosten väliin kookoskermavaahtoa ja banaania. Lisää pinnalle kookoskermavaahtoa ja marjoja ja raastettua raakasuklaata.