AINESOSAT

  • 1 1/2 dl täysjyvävehnäjauhoja
  • 1 1/2 dl grahamjauhoja
  • 1 dl kaurahiutaleita
  • 2 munaa
  • 4 dl maitoa
  • 2 rkl nestemäistä margariinia
  • 1/2 tl suolaa
  • 1/2 tl leivinjauhetta

VALMISTUS

  1. Vatkaa munat.
  2. Sekoita varovasti joukkoon kuivat aineet.
  3. Paista vohveliraudalla. Syö ja nauti! 🙂

VINKKEJÄ!

Jos taikinaan jää paakkuja, lisää jauhoja, jotta taikinasta tulee paksumpaa – tämä helpottaa paakkujen sekoittamista.

Jos taikinan annetaan seistä hetken, se turpoaa ja paksuuntuu. Ohenna taikinaa maidolla tai vedellä, jotta saat takinaan halutun koostumuksen.

Jos käytät taikinaan tehosekoitinta, aloita kaurahiutaleista ja sekoita, kunnes siitä tulee hienoa kaurajauhoa, lisää sitten nestemäiset ainekset taikinaan, sekoita ja kaada loput kuivat aineet joukkoon.

Suositellut tuotteet