Rapeat vohvelit ilman munia ja maitoa maistuvat juuri niin hyviltä kuin vohveleiden kuuluu. Rapeat, kultaiset ja mehevät – nams!
Ainekset:
(5 suurta vohvelia)
4 dl soijamaitoa
1 rkl omenaviinietikkaa
0,75 dl auringonkukkaöljyä tai muuta kasviöljyä
1/2 dl sokeria
1,5 tl leivinjauhetta
1/2 tl kardemummaa
1 hyppysellinen suolaa
3 dl vehnäjauhoja
Valmistus:
1. Vatkaa soijamaito ja etikka kulhossa ja anna seistä noin 5 minuuttia.
2. Vatkaa sekaan loput ainekset. Anna paksuuntua vähintään 5 minuuttia, tai voit antaa taikinan olla jääkaapissa päivän ajan.
3. Paista vohvelit vohveliraudalla. Riippuen raudasta, voi olla että paistopinnat kannattaa voidella ennen paistoa.
Resepti ja kuvat blogista Veganmisjonen
Liittyy tuotteeseen: