Ainesosat:

4 annosta

  • 1 tl voita
  • 1 rl oliiviöljyä
  • 4 kananmunaa
  • 2 valmista pizzataikinaa (tai valmista taikina itse sekoittamalla 2 dl vettä, 4 dl maitoa, 2 tl suolaa ja 2 tl leivinjauhetta)
  • 100 g juustoraastetta (cheddar tai emmental)
  • 100 g kinkkua (tarvitset 8 ohutta viipaletta)
  • Suolaa ja pippuria

Valmistus:

  1. Lämmitä vohvelirauta keskilämpöiseksi.
  2. Jaa pizzataikina 8 yhtä isoon osaan ja kauli ne pyöreiksi pohjiksi, niin että ovat noin 0,5cm paksuja.
  3. Lämmitä oliiviöljy paistinpannussa keskilämmöllä. Vatkaa kananmunat rikki, ja lisää ne pannulle. Jatka paistamista kunnes munakokkeli on valmista (noin 3-5 minuuttia) ja mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Ota 4 taikinapohjaa. Asettele niiden päälle juustoraastetta, kinkkua ja munakokkelia. Voitele vohvelirauta ja asettele täytetyt pohjat paistinlevyille. Laita toinen taikinapohja päälle, ja paista noin5 minuuttia.

Resepti ja kuvat: Marie Munk Tranberg

 

Suositellut tuotteet