Täytetyt vohvelit kinkku, juusto ja kananmunatäytteellä
Ainesosat:
4 annosta
- 1 tl voita
- 1 rl oliiviöljyä
- 4 kananmunaa
- 2 valmista pizzataikinaa (tai valmista taikina itse sekoittamalla 2 dl vettä, 4 dl maitoa, 2 tl suolaa ja 2 tl leivinjauhetta)
- 100 g juustoraastetta (cheddar tai emmental)
- 100 g kinkkua (tarvitset 8 ohutta viipaletta)
- Suolaa ja pippuria
Valmistus:
- Lämmitä vohvelirauta keskilämpöiseksi.
- Jaa pizzataikina 8 yhtä isoon osaan ja kauli ne pyöreiksi pohjiksi, niin että ovat noin 0,5cm paksuja.
- Lämmitä oliiviöljy paistinpannussa keskilämmöllä. Vatkaa kananmunat rikki, ja lisää ne pannulle. Jatka paistamista kunnes munakokkeli on valmista (noin 3-5 minuuttia) ja mausta suolalla ja pippurilla.
- Ota 4 taikinapohjaa. Asettele niiden päälle juustoraastetta, kinkkua ja munakokkelia. Voitele vohvelirauta ja asettele täytetyt pohjat paistinlevyille. Laita toinen taikinapohja päälle, ja paista noin5 minuuttia.
Resepti ja kuvat: Marie Munk Tranberg
Suositellut tuotteet