Tämä jälkiruoka kruunaa illallisen kuin ravintolassa!
Ainekset:
2 Päärynää
2 dl Vadelmamehua (mielellään itsepuristettua)
n. 1 dl Tomusokeria
Koristeluun yrttejä, kutensitruunamelissaa, vihanneskrassia tai käenkaalta.
Valkosuklaapannacotta:
5 dl Vispikermaa
1 dl Hyytelösokeria
100g Valkosuklaata
1 Vaniljatanko
Valmistus:
Irrota vaniljatangosta siemenet ja laita kattilaan kerman ja hyytelösokerin kanssa. Kuumenna ja anna kiehua
muutaman minuutin ajan. Lisää sitten valkosuklaa niin, että se sulaa. Kaada seos 4 lasiin ja laita jääkaappiin
jähmettymään n. 2-3 tunniksi.
Kaada vadelmamehu kulhoon, lisää sekaan tomusokeri ja sekoita kunnes mehu hieman jähmettyy. Kaada se sitten
pannacotan päälle ja anna seistä hetken jääkaapissa.
Suikaloi päärynät Wilfa Curly spiraalileikkurilla ja koristele pannacotat päärynällä ja yrteillä.