KNOCKOUT eli Tajunnan räjäyttävä valkosuklaa-kahvijäätelö
5 dl luomukermaa
5 dl täysrasvaista luomumaitoa (tai kondensoitua maitoa)
2 luomukananmunaa
0,5-1 dl kookossiirappia tai vaahterasiirappia
3 rkl pikakahvijauhetta tai 30g kahvia uutettuna kermaan
50 g valkosuklaata
Uuta kahvi kermaan. Käytä n. 30 grammaa tummapaahtoista kahvia vastajauhettuna karkeaksi. Lisää kerma ja jauhettu kahvi kattilaan ja lämmitä miedolla lämmöllä muutama minuutti koko ajan sekoittaen. Siivilöi kerma sitten tiheällä siivilällä ja anna kerman jäähtyä. Vaihtoehtoisesti voit käyttää pikakahvijauhetta, jota ei tarvitse uuttaa kermaan.
Annostele kaikki ainekset kulhoon ja vatkaa tasaiseksi. Kaada seos jäätelökoneeseen ja valmista jäätelöä koneen ohjeen mukaisesti.
Valmistusaika on n. 30-50 minuuttia riippuen siitä, kuinka pehmeää jäätelöä haluat. Sekoita loppuvaiheessa joukkoon pieneksi murennetut valkosuklaapalat.
Mikäli haluat jätelöstä kovempaa, pidä jäätelöä pakastimessa puolisen tuntia.
Vinkki! Kokeile jäätelön seassa myös murustettuja Oreo-keksejä!