Uuniperuna Airfryerissa
Ainesosat:
- 4 isoa uuniperunaa
- 2 rl oliiviöljyä
- 1 tl sormisuolaa
- 150g pekonia kuutioituna
- 150g mozzarellaa revittynä
- 1 pieni punasipuli hienonnettuna
Tarjoiluun
- Ranskankermaa
- Ruohosipulia pieneksi pilkottuna
Valmistus:
- Esilämmitä airfryer 200 asteeseen.
- Tee haarukalla reikiä perunoihin. Voitele ne sitten oliiviöljyllä, ja ripottele päälle sormisuolaa. Aseta perunat airfryerin vuokaan ja anna niiden paistua 45 minuuttia.
- Kun 45 minuuttia on kulunut ota perunat ulos ja tee niihin viilto keskelle. Viillon pitää olla tarpeeksi iso, jotta täytteet saa lisättyä.
- Täytä perunat hienonnetulla punasipulilla. revityllä mozzarellalla ja pekonikuutioilla. Painele täyte kunnolla perunan sisään. Laita perunat täytteineen takaisin airfryeriin, ja jatka paistamista 200 asteessa 15 minuuttia.
- Ota perunat pois airfryeristä, asettele ne lautasille ja tarjoile ranskankerman ja ruohosipulin kanssa.
Resepti ja kuvat: Marie Munk Tranberg
Suositellut tuotteet