Tiramisu tuorepuuro
Ainesosat:
- 160 g kaurahiutaleita
- 2 rkl chia-siemeniä
- hyppysellinen sormisuolaa
- 2 dl vahvaa kahvia
- 3 dl maitoa
- 2 rkl vaahterasiirappia
- 1 tl vaniljauutetta
- 500 g vaniljajogurttia
- 2 rkl kaakaojauhetta
Valmistus:
- Sekoita kaurahiutaleet, chia-siemenet, suola, kahvi, maito, vaahterasiirappi ja vaniljauute isoon kulhoon ja peitä tuorekelmulla tai lautasella. Laita jääkaappiin tekeytymään yön yli, tai minimissään 4. tunniksi.
- Kaada tuorepuuro tarjoilukulhoihin, ja viimeistele lisäämällä vaniljajogurtti ja kaakaojauhe.
- Nauti!
Kuva ja resepti: Marianne Pfeffer
Suositellut tuotteet