Valmistus:
- Vatkaa voi, sokeri ja vaniljasokeri kevyeksi ja kuohkeaksi seokseksi. Vatkaa joukkoon muna. Sekoita joukkoon hapankerma, sitruunankuori ja unikonsiemenet. Lisää lopuksi vehnäjauhot ja leivinjauhe.
- Voitele airfryerin mukana tuleva pieni muotti voilla ja levitä taikina tasaisesti muottiin.
- Aseta muotti airfryeriin, ja valitse pihviohjelma (180 astetta). Anna piirakkapohjan kypsyä koko ohjelman ajan, 20 minuuttia, kunnes se on kullanruskeaa ja läpikypsää.
- Irroita kakku vuoasta, ja anna sen jäähtyä sillä aikaa kun valmistat päälle tulevan kreemin.
- Vatkaa voi, vaniljasokeri, sitruunamehu ja tomusokeri kuohkeaksi. Sekoita joukkoon tuorejuusto. Jos pidät makeasta, voi tomusokerin määrää hiukan lisätä.
- Levitä kreemi piirakan päälle ja koristele sokerissa käännetyillä sitruunakuoren suikaleilla.
Resepti ja kuvat: Marianne Pfeffer Gjengedal
Suositellut tuotteet: