Sienicappuccino syntyy hetkessä tehosekoittimella ja maistuu alkuruokana tai syksyisenä lämmikkeenä viltin alla. Muistathan että tarvittaessa Raw Fuelin korkea kierrosnopeus myös lämmittää keiton, ilman lämpölevyä.
Sienicappuccino (4-6 hengelle)
200 g (pakaste) kanttarelleja, suppilovahveroita
2 salottisipulia
1 valkosipulinkynsi
1 sellerinvarsi
5 dl kasvislientä
2 dl soijakermaa
1 rkl rypsiöljyä
loraus hunajaa
ripaus cayannepippuria
suolaa
mustapippuria
Lisäksi: Persiljaa
Sulata sienet. Pilko sipulit ja sellerinvarsi. Kuumenna kasvisliemi.
Lisää keiton ainekset tehosekoittimeen ja soseuta tasaiseksi. Lisää kerma ja soseuta vielä 2-3 minuuttia kunnes keitto on samettisen kuohkeaa. Tarkista maku. Mausta suolalla pippurilla ja lorauksella hunajaa.