Valmistus:
- Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen ja sekoita keskenään smoothie-ohjelmalla, kunnes saat tasaisen ja paksun jäätelön. Käytä pulssitoimintoa tuodaksesi kaikki banaaniviipaleet alas blenderin teriin. (Jos haluat jäätelöstä kiinteämmän, niin voit kaataa valmiin seoksen jäätelökoneeseen ja ajaa sen haluttuun koostumukseen).
- Tarjoile heti tai kaada ilmatiiviiseen purkkiin ja pakasta kunnes seuraavan kerran kaipaat hieman terveellisempää jäätelöä. Käytimme tähtikärjellä varustettua pursotinta, jotta lopputulos näyttäisi pehmeältä jäätelöltä.
- Koristeeksi päälle maapähkinöitä/pähkinöitä ja karkeasti pilkottua 70 % suklaata tai tuoreita marjoja tai banaaniviipaleita. Syö heti. Jos jäätelöä jää yli, voit laittaa sen pakastimeen seuraavaa herkuttelu kertaa varten.
Resepti ja kuvat: Marianne Pfeffer Gjengedal
Suositellut tuotteet: