Nopeasti syntyvät, täyteläisen maukkaat munakasvohvelit tuovat helpotusta äkilliseen pizzanhimoon.

 

pizzavohvelitGluteeniton, noin 3 kpl

6 luomukananmunaa
0,5 dl kauramaitoa
0,5 dl kaurajauhoja
3 tl kuivattua oreganoa
hyppysellinen suolaa
puolikas sipuli
puolikas punainen paprika
1 dl vihreitä oliiveja

Pinnalle:
tomaattipyreetä
tuoretta basilikaa
luomuparmesania

Lämmitä vohvelirauta lämpöasetuksella 6. Riko kananmunat kulhoon. Lisää kauramaito ja ja kaurajauhot, oregano ja suola. Vatkaa tasaiseksi. Silppua sipuli ja paprika oikein pieniksi paloiksi ja lisää taikinan sekaan. Viipaloi myös oliivin ohuiksi siivuiksi. Kaada taikinaa vohvelirautaan, mutta älä täytä sitä ihan kokonaan, sillä taikina turpoaa paistettaessa. Lisää pinnalle oliivisiivuja ja paina vohveliraudan kansi kiinni. Paista pari minuuttia, tai kunnes vohveli näyttää kypsältä. Nosta lautaselle ja suojaa kuvulla tai foliolla. Paista loput vohvelit samoin. Levitä lämpimien vohveleiden päälle tomaattipyreetä. Raasta pinnalle parmesania ja silppua tuoretta basilikaa. Tarjoa lämpimänä.

Vinkki! Voit myös lisätä raastettua juustoa taikinan sekaan, mikäli haluat juustoisempia pizzapaloja. Kokeile myös muita haluamiasi täytteitä, kuten sieniä tai pestoa.


Suositellut tuotteet:

WAS-623Bell_with_waffle_LR_with_bestintestWAS-623B_Hjerte_side_Wilfa_LRWAD-518MS_HjerteDbl_open_Wilfa_LRWAD-619B_Hjerterom_front_Wilfa_LR WAD-619W_Hjerterom_open_Wilfa_LR