Nämä herkulliset jälkiruokakulhot tekevät vaikutuksen illallisvieraisiisi!
Ainekset:
vaniljajäätelöä
kinuskikastiketta
tuoreita marjoja
Piparkakkutaikina:
150 g voita
2 dl sokeria
1 dl siirappia
1 dl kermaa
2 kpl mausteneilikkaa
1 tl kanelia
1 tl inkivääriä
1 tl pippuria
450 g vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl tomusokeria
1 munanvalkuainen
Valmistus:
Sulata kattilassa voi sokerin, siirapin ja kerman kera. Sekoita hyvin ja laita kulhoon murskatun neilikan kanssa.
Lisää inkivääri, kaneli ja pippuri. Siivilöi sekaan sitten jauhot ja leivinjauhe.
Noin 1 ruokalusikallisesta taikinaa saat yhden kulhon. Paista kulhot rapeiksi Wilfa TOPIT raudalla.
Täytä kulhot sitten vaniljajäätelöllä ja kinuskikastikkeella.
Vinkki! Pehmeällä taikinalla saat pahaan tuloksen.
Liittyy tuotteeseen: