Ainesosat:

  • 370 g lohifilettä sopivina paloina
  • 250 g gnocchia
  • 3 rkl vihreää pestokastiketta
  • 2 rkl raastettua parmesan juustoa
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • Suolaa

Sitruunakastike:

  • 1/2 sitruuna
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • Sormisuolaa

Valmistus:

Valmistusaika: noin 20 minuuttia

  1. Keitä gnocchi pakkauksen ohjeiden mukaan. Esilämmitä airfryer 200 asteeseen.
  2. Pensselöi lohi kevyesti öljyllä ja ripottele pintaan hieno kerros suolaa. Kääntele keitetty gnocchi oliiviöljyssä ja sekoita mukaan raastettu parmesanjuusto.
  3. Asettele lohi paistokorin toiselle puolelle, ja gnocchi toiselle. Paista 7 minuuttia.
  4. Ota paistokori ulos ja anna lohen levätä. Siirrä gnocchi toiseen kulhoon ja sekoita peston kanssa.
  5. Tarjoile lohi ja pestolohi vihersalaatin ja sitruunakastikkeen kanssa ja nauti!

 

Kuva ja resepti: Foodsteps

 

Suositellut tuotteet