Nacholautanen Aifryerissa
Ainesosat:
2 annosta
- 1 paketti tortillalettuja (halkaisijaltaan noin 15 cm)
- 200g cheddarjuustoa raastettuna
- 1 tomaatti
- Nippu korianteria
- Jalopenoja
- 4 rl oliiviöljyä
- 1 tl suolaa
- 1/2 tl paprikajauhetta
- Oliiviöljyä
Tarjoiluun
- Guacamole
- Ranskankermaa
Valmistus:
- Esilämmitä airfryer 180 asteeseen. Asettele tortillaletut päällekkäin, ja leikkaa kasa puoliksi. Jatka leikkaamista puoliksi, kunnes sinulla on 8 samankokoista kolmionmuotoista palaa.
- Aseta kolmiot kulhoon, ja sekoita niihin oliiviöljy, suola ja paprikajauhe. Siirrä lastut vuokaan ja laita se aifryeriin 5 minuutiksi.
- Ota vuoka ulos, ja raasta lastujen päälle cheddarjuusto. Laita vuoka takaisin airfryeriin noin 5 minuutiksi, tai niin kauan kunnes juusto on sulanut ja saanut kauniin värin.
- Kuutioi tomaatti ja leikkaa korianteri pieneksi. Lisää nachojen päälle tomaattia, jalopenoja ja korianteria. Tarjoile guacamolen ja ranskankerman kanssa.
Resepti ja kuvat: Marianne Munk Tranberg
Suositellut tuotteet