Ainekset

Artisokkakeitto
4 henkilölle

10-12 maa-artisokkaa
1 litra vettä
1 dl maitoa
2-3 rkl voita

1 sitruuna
suolaa ja pippuria
100 g pekonia

Valmistus

Kuori maa-artisokat ja laita ne veteen, jotta ne eivät tummene. Huuhtele ja laita kattilaan. Lisää vesi ja maito. Kiehauta ja anna kypsyä, kunnes maa-artisokat ovat pehmeitä. Viilennä seos n. 50 ° C

Viipaloi pekoni ja paista suikaleita paistinpannulla, kunnes pinta on kevyen kultainen ja rapea. Aseta rapeat pekonit lautaselle odottamaan tarjoilua.

Kaada kattilan viilentynyt sisältö tehosekoittimeen ja lisää mukaan voi. Sekoita tehosekoitimella seos tasaiseksi keitoksi. Kaada keitto takaisin kattilaan, lämmitä ja mausta suolalla, pippurilla ja sitruunamehulla.

Ainekset

Persiljaöljy

Nippu lehtipersiljaa
½ valkosipulinkynsi
1 dl oliiviöljyä
1 hyppysellinen suolaa

Valmistus

Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen ja surauta tasaiseksi öljyksi.

Tarjoa keitto kuumana rapeiden pekoniviipaleiden ja maukkaan persiljaöljyn kera.

 


Suositellut tuotteet:

BLB-1400S-Blender-LR  PB-1200B_RawFuel_LR