Crepet – suolaiset ja makeat – maistuvat niin aamiaisella, brunssilla, illallisella tai jälkiruoaksi. Tämän crepetaikinan voit tehdä myös vegaanisena!
Crepet, letut ja pannukakut paistuvat täydellisesti Wilfa Everyday lettu- ja crepepannulla.
Lettutaikina
3 munaa / 3 rkl pellavansiemeniä + 9 rkl vettä
3 dl kaurajauhoja
6 dl mantelimaitoa
2 rkl öljyä
ripaus suolaa
Sekoita maito, suola, öljy ja munat/pellavansiemensekoite. Lisää jauhot hiljalleen.
Valitse suuri paistolevy Everyday lettu- ja crepepannuun. Levitä hieman kookosrasvaa levylle ja levitä taikina tasaisesti levylle. Paista crepet kypsäksi.
Päälle voit laittaa esimerkiksi avokadoa ja skagen-levitettä.
Skagen-levite
500 g katkarapuja
1 pieni punasipuli
5 rkl ranskankermaa
1 tl makeaa sinappia
1 rkl sitruunamehua
Sulata katkaravut, leikkaa sipuli ja sekoita kaikki ainekset yhteen kulhossa. Leikkaa
avokadon puolikas siivuiksi ja asettele lettujen päälle. Lisää lopuksi skagen-levite
letuille, ja koristele tillillä.