Tämän kylmän mangokeiton valmistukseen tarvitset vain tehosekoittimen tai sauvasekoittimen.
Suosittelemme tätä reseptiä erityisesti maittavana alkuruokana!
Ainekset (4-6 hengelle)
2 kypsää mangoa tai 2 tlk mangoviipaleita
1 punainen chilipalko
2 cm pala inkivääriä
1-2 valkosipulinkynttä
1 lime
1/2dl tuoretta korianteria
½ tl suolaa
¼ tl juustokuminaa eli jeeraa
1-2 dl vettä
mustapippuria
Lisäksi
kookoskermaa
Valmistus
Kuori ja kuutioi mangot (tai valuta ja kuutio säilykemango). Poista chilistä siemenet ja pilko kolmeen osaan. Kuori ja pilko inkivääri ja valkosipuli. Pese lime huolellisesti. Raasta limen kuori ja puserra mehu. Laita kaikki aineet tehosekoittimeen ja soseuta, tai soseuta ainekset kulhossa sauvasekoittimella. Ohenna keitto vedellä ja mausta juustokuminalla, suolalla ja pippurilla. Tarjoile kookoskerman kera. Halutessasi voit myös lämmittää keiton.
Suosittelemme: