Kalaa ja punaista currya airfryerissa
Ainesosat:
- 370 g valkoista kalaa, esim turskaa
- 400 g pakastevihannessekoitusta
- 200 g pieniä, kiinteitä perunoita
- 2 tl punaista currytahnaa
- 0,5 lime
- 3 rkl oliiviöljyä
- Suolaa
- Sormisuolaa
- Mustapippuria
Curry kastike:
- 3 rkl ranskankermaa
- 1 tl punaista currytahnaa
- 0,5 limen mehu
Valmistus:
Valmistusaika: noin 30 minuuttia
Annoksia: 2
- Esilämmitä airfryer 180 asteeseen. Sinä aikana kun airfryer lämpenee viipaloi perunat ohuiksi viipaleiksi, ja sekoita ne kulhossa yhteen 1 rkl oliivuöljyn, suolan ja mustapippurin kanssa. Kun airfryer on valmis asettele perunat paistokorin pohjalle niin, että ne eivät ole päällekkäin ja lisää ylimmäiseksi pakastevihannessekoitus. Suihkuttele päälle hiukan öljyä, lisää sormisuolaa ja purista mukaan limen mehu.
- Paista 180 asteessa 15 minuutin ajan. Kun peruna-vihannessekoitus paistuu leikkaa kala 2x2x2cm kokoisiksi kuutioiksi. Sekoita punainen currytahna, 1 rkl oliiviöljyä ja limen mehua pieneen kulhoon. Kuorruta kalapalat currymarinadilla ja mausta suolalla.
- Valmista currykastike tässä välissä sekoittamalla kaikki siihen tulevat ainesosat yhteen.
- Kun peruna-vihannessekoitus on paistunut 10 minuuttia airfryer muistuttaa sinua sekoittamaan sisältöä. Tee näin, ja jatka paistamista vielä 5 minuuttia. Kun kokonaispaistoaika 15 minuuttia on kulunut, lisää marinoitu kala ja jatka paistamista 180 asteessa 6 minuutin ajan. Tämän jälkeen ateria on valmis nautittavaksi!
- Tarjoile raikkaan salaatin kanssa. Voit viimeistellä annoksen lisäämällä siihen kevätsipulia ja korianteria.
Kuva ja resepti: Foodsteps
Suositellut tuotteet