Reker og avokadomousse

Tämä alkupala tekee vaikutuksen!

Taikinassa sokeri on korvattu keitetyllä perunalla – kulhoista tulee upeita ja maistuvat herkullisilta tällaisellakin ohjeella. Kulhot on paistettu Wilfa TOPIT vohvelikuppiraudalla.

Ainekset:

(n. 8 kulhoa)

2 keitettyä puikulaperunaa, kuorittuna ja paloiteltuna, muussataan
2 ruokalusikallista smetanaa
1 muna
2 rkl sulatettua voita
2 rkl maissitärkkelystä

Valmistus:

Sekoita kaikki ainekset keskenään monitoimikoneessa tai sauvasekoittimella kunnes saat tasaisen taikinan. Kuumenna TOPIT-rauta ja lisää hieman voita rautaan. Laita n. 2 ruokalusikallista taikinaa kumpaankin kulhoon. Paista, kunnes kulhot ovat hyvän värisiä. Poista kulhot raudasta ja anna niiden jäähtyä. Tee sillä aikaa täyte:

Ainekset:

1/2 avokado
1 rkl ranskankermaa
1 tl sitruunanmehua
Suolaa & pippuria
Muutama lehti rapeaa salaattia
N. 16 katkarapua (8 per kulho)
Hieman sitruunan kuorta raastettuna

Valmistus:

Kuori ja muussaa avokado. Sekoita ranskankerma ja sitruunamehu, mausta suolalla ja pippurilla.Kuori katkaravut. Laita siivu salaattia kulhon pohjalle ja täytä avokado-kermaseoksella, ravuilla ja koristele raastetulla sitruunankuorella.

Lähde: Mai Eckhoff Morseth


Liittyy tuotteeseen: