Ainekset

250 g hasselpähkinöitä
250 g hyvää tummaa suklaata
1 tölkki makeutettua kondensoitua maitoa (397 g)
6 rkl lämmintä maitoa

Valmistus:

  1. Paahda hasselpähkinät kullanruskeiksi uunissa 180 asteessa 8-10 minuuttia.
  2. Hiero pähkinät keittiöpyyhkeeseen poistaaksesi irtonaiset kuoret. Anna jäähtyä.
  3. Laita pähkinät tehosekoittimeen ja sekoita, kunnes niiden koostumus muistuttaa maapähkinävoita.
  4. Sulata suklaa vesihauteessa. Kaada suklaa, kondensoitu maito ja osa kuumasta maidosta tehosekoittimeen.
  5. Sekoita keskenään ja lisää lämpimämpää maitoa, jos nougat on liian paksua.
  6. Kaada pieniin purkkeihin.
  7. Sulje ja säilytä jääkaapissa.

Suositellut tuotteet: