Frankenstein pistaasipirtelö
Ainesosat:
2-4 annosta (2 isompaa lasillista tai 4 pienempää)
- 50 g tummaa suklaata
- 4 rkl pistaasipähkinöitä
- 8 palloa pistaasijäätelöä
- 4 dl maitoa
Valmistus:
- Sulata suklaa vesihauteessa ja laita se pieneen pursotinpussiin. Leikkaa pussin päähän pieni reikä ja pursota suklaata lasien reunoille. Laita lasit jääkaappiin, ja pidä siellä kunnes suklaa on kovettunut.
- Piirrä laseihin Frankensteinin naamat vesiliukoiselle tussilla.
- Laita pistaasipähkinät ja maito tehosekoittimeen ja sekoita, kunnes pistaasipähkinät ovat murskautuneet hienoksi. Varo kuitenkin pitämästä liian kauaa – maidon ei ole tarkoitus lämmetä. Lisää jäätelöä ja sekoita hetki kunnes koostumus on pirtelömäinen.
- Kaada laseihin ja tarjoile heti!
Kuva ja resepti: Marianne Pfeffer
Suositellut tuotteet