Ainesosat:

2-4 annosta (2 isompaa lasillista tai 4 pienempää)

  • 50 g tummaa suklaata
  • 4 rkl pistaasipähkinöitä
  • 8 palloa pistaasijäätelöä
  • 4 dl maitoa

Valmistus:

  1. Sulata suklaa vesihauteessa ja laita se pieneen pursotinpussiin. Leikkaa pussin päähän pieni reikä ja pursota suklaata lasien reunoille. Laita lasit jääkaappiin, ja pidä siellä kunnes suklaa on kovettunut.
  2. Piirrä laseihin Frankensteinin naamat vesiliukoiselle tussilla.
  3. Laita pistaasipähkinät ja maito tehosekoittimeen ja sekoita, kunnes pistaasipähkinät ovat murskautuneet hienoksi. Varo kuitenkin pitämästä liian kauaa – maidon ei ole tarkoitus lämmetä. Lisää jäätelöä ja sekoita hetki kunnes koostumus on pirtelömäinen.
  4. Kaada laseihin ja tarjoile heti!

Kuva ja resepti: Marianne Pfeffer

 

Suositellut tuotteet