Aamupalapöydän maukas ja raikas herkku syntyy kädenkäänteessä!

bataattirostivohvelit

Noin 3 kpl

 

5 dl raastettua bataattia (noin puolikas keskikokoinen bataatti)

1 luomukananmuna

4 rkl luomuvoita sulatettuna

½ tl jauhettua valkosipulia

½ tl jauhettua kuminaa

½ tl savupaprikajauhetta

hyppysellinen suolaa

mustapippuria

 

Lämmitä vohvelirauta lämpöasetukselle 5. Raasta bataattia keskisuurella terällä kulhoon. Lisää sekaan loput ainekset ja sekoita tasaiseksi. Öljyä vohvelirauta esimerkiksi kookosöljyllä. Asettele noin 1,5 dl taikinaa vohveliraudan keskelle halkaisijaltaan noin 15 kokoiseksi ja muutaman sentin paksuiseksi kiekoksi. Paina vohveliraudan kansi kiinni ja paahda noin 3 minuuttia. Irrota rösti pannusta varovaisesti ja siirrä lautaselle. Paista loppu taikina samoin. Tarjoa bataattirösti esimerkiksi maustamattoman turkkilaisen jogurtin ja silputun persiljan ja korianterin kera tai esimerkiksi munakkaan ja ruohosipulin kera.


Suositellut tuotteet:

WAS-623Bell_with_waffle_LR_with_bestintestWAS-623Bell_batter_ladle_LRWAD-518MS_HjerteDbl_side_Wilfa_LR WAD-619W_Hjerterom_front_rasberryclean_Wilfa_LR WAD-619B_Hjerterom_front_Wilfa_LR