Tarjoile jäätelöä herkullisesti itsetehdyistä vohvelikupeista!

vohvelirauta_vohvelikeksit_wilfa

Vohvelit (n. 5 kpl)

2 luomukananmunan valkuaista
4 rkl sulaa luomuvoita
1 dl kookossokeria
ripaus merisuolaa
1 tl psylliumjauhetta
1 tl aitovaniljajauhetta
0,5 dl mantelimaitoa

Erottele valkuaiset kulhoon ja vatkaa ne voisulan kanssa. Sekoita kuivat ainekset keskenään ja lisää ne seokseen.
Lisää mantelimaito ja anna taikinan turvota noin 5 minuuttia. Lämmitä vohvelirauta lämpöasetuksella 6 tai 6,5.
Kaada ohut kerros taikinaa vohveliraudan keskustaan ja sulje kansi. Anna vohvelin kypsyä 2-3 minuuttia.
Nosta vohveli raudalta ja paina se pieneen kulhoon.
Anna vohvelin jäähtyä minuutin verran niin, että se hieman
kovettuu kupin muotoiseksi.

Jos kaipaat rapeampia vohvelikuppeja, lisää taikinaan hieman sokeria ja pidennä paistoaikaa. Valmista näin koko taikina.

Tarjoile lempijäätelösi kanssa: pyöritä jäätelöstä palloja ja asettele tarjolle vohvelikuppeihin.


Suositeltuja tuotteita:

WAS-623Bell_with_waffle_LR_with_bestintestWAS-623B_Hjerte_side_Wilfa_LRWAD-518MS_HjerteDbl_upright_side_Wilfa_LRWAD-619B_Hjerterom_front_Wilfa_LRWAD-619W_Hjerterom_front_rasberryclean_Wilfa_LR