NOPEAMMIN VALMISTUVAA KEITTOA SAA ETSIÄ. VIHREÄ HERNEKEITTO ON TERVEEELLINEN JA ERITTÄIN HYVÄNMAKUINEN, LISÄKSI SE VALMISTUU BLENDERILLÄ KÄDEN KÄÄNTEESSÄ. 

AINESOSAT:

  • 1 iso sipuli tai 2 pientä
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 2 liemikuutiota, kasvis tai kana
  • Noin 7 dl vettä
  • 500 g pakasteherneitä
  • 1 kourallinen tuoretta minttua
  • 2-3 oksaa tuoretta timjamia
  • Suolaa ja pippuria maun mukaan
  • Hieman sitruunamehua, noin 1 rkl

Täytteeksi:

  • Muutama viipaloitu manteli
  • Ranskankermaa
  • Tuoretta minttua

VALMISTUS:

Kuullota sipuli öljyssä pehmeäksi. Kuullota valkosipulia pannulla pari minuuttia, mutta vältä ruskistamista. Laita blenderiin muiden ainesten kanssa ja sekoita keittoohjelmalla, kunnes keitto on kuumaa. Paahda manteliviipaleita keskilämmöllä kuivalla paistinpannulla. Päälle keitto manteleilla, creme fraichella ja tuoreilla yrteillä. Tarjoile hyvän leivän kera, mielellään voissa paistettua hapantaikinaleipää.


Tutustu tehosekoittimiin

Wilfa Power Fuel blender BPF-1200S

Wilfa Power Fuel blender BPF-1200S

Wilfa PowerFuel Digital BPFD-1680GY

Wilfa Power Fuel Digital BPFD-1680GY

Wilfa Powerfuel blender BPF-1200B

Wilfa Power Fuel blender BPF-1200B