Ainesosat:

  • 4 isoa uuniperunaa
  • 2 rl oliiviöljyä
  • 1 tl sormisuolaa
  • 150g pekonia kuutioituna
  • 150g mozzarellaa revittynä
  • 1 pieni punasipuli hienonnettuna

Tarjoiluun

  • Ranskankermaa
  • Ruohosipulia pieneksi pilkottuna

Valmistus:

  1. Esilämmitä airfryer 200 asteeseen.
  2. Tee haarukalla reikiä perunoihin. Voitele ne sitten oliiviöljyllä, ja ripottele päälle sormisuolaa. Aseta perunat airfryerin vuokaan ja anna niiden paistua 45 minuuttia.
  3. Kun 45 minuuttia on kulunut ota perunat ulos ja tee niihin viilto keskelle. Viillon pitää olla tarpeeksi iso, jotta täytteet saa lisättyä.
  4. Täytä perunat hienonnetulla punasipulilla. revityllä mozzarellalla ja pekonikuutioilla. Painele täyte kunnolla perunan sisään. Laita perunat täytteineen takaisin airfryeriin, ja jatka paistamista 200 asteessa 15 minuuttia.
  5. Ota perunat pois airfryeristä, asettele ne lautasille ja tarjoile ranskankerman ja ruohosipulin kanssa.

 

Resepti ja kuvat: Marie Munk Tranberg

 

Suositellut tuotteet