Ainesosat:

  • 3 dl vehnäjauhoja
  • 1 dl kaurahiutaleita
  • 2 kananmunaa
  • 4 dl maitoa
  • 2 rl voita
  • 0,5 tl suolaa
  • 0,5 tl leivinjauhetta

Tarjoiluun

  • Höysteitä oman maun mukaan esim. jauhelihaa, kanaa, kalaa, katkarapuja, tofua, salaattia, tomaattia, avokadoa, limeä, ituja, salsaa, juustoraastetta, fetajuustoa, korianteria jne.

Valmistus:

  1. Sulata voi ja laita se sivuun.
  2. Sekoita kaikki kuivat ainesosat, lisää sulatettu voi, kananmunat ja maito kunnes seos on tasainen. Suosittelemme käyttämään Smooth Mix vatkainta tai Probaker yleiskonetta, jotta seoksesta tulee mahdollisimman tasainen.
  3. Paista vohveleita ja tarjoile ne heti. Lisää höysteitä oman maun mukaan

Resepti ja kuvat: Marianne Pfeffer Gjengedal

 

Suositellut tuotteet