Tee vaikutus juhlavieraisiisi tällä samppanjasorbetilla!

Champagnesorbet

Wilfan jäätelökoneella valmistat tätä herkullista samppanjasorbettia kruunuksi juhliisi! Voit tehdä jälkiruoan valmiiksi tunteja tai jopa päiviä ennen juhlaa.

Ainekset:
4 dl samppanjaa tai kuohuviiniä
2 dl sokeria
2 dl vettä

Tee näin:
Lämmitä vesi ja sokeri kattilassa, kunnes sokeri on täysin liuennut.

Ota kattila liedeltä ja lisää samppanja. Laita seos jääkaappiin vähintään 3 tunniksi. Valmista sorbettia sitten Wilfan jäätelökoneella. Anna laitteen pyörittää seosta, kunnes koostumus on sopivaa.

Vinkki:
Samppanjasorbetti säilyy hyvin pakastimessa tarjoiluun saakka. Sorbetti kuitenkin sulaa nopeasti, joten valmistele annokset vasta juuri ennen tarjoilua.


Liittyy tuotteeseen: