Pohja: 

  • 3 isoa porkkanaa
  • 20 aurinkokuivattua taatelia
  • 2 dl saksanpähkinää
  • 3 dl mantelijauhoja/kaurajauhoja
  • 1 dl kookoslastuja
  • 1/2 limen mehu
  • 0,5 tl kardemummaa
  • 0,5 tl ceylonin kanelia
  • 0,5 tl muskottipähkinää
  • ripaus merisuolaa

 

Valkosuklaatäyte:

  • 2,5 dl cashewpähkinää
  • 1 rkl kylmäpuristettua kookosöljyä
  • 0,5 dl kaakaovoita
  • 2 dl vettä/kookosvettä
  • 3 rkl agavea
  • 1 tl lesitiiniä
  • 2 limen mehu
  • pieni pala inkivääriä

 

Porkkanatäyte:

  • 1 iso porkkana
  • 2 rkl kylmäpuristettua kookosöljyä
  • 1 lime mehu
  • 1 dl cashewpähkinää
  • 1 rkl agavea

Valmistusohjeet:

  1. Vuokraa irtopohjavuoka leivinpaperilla.
  2. Kuori ja raasta kaksi porkkanaa. Tehosekoita loput pohjan raaka-aineet Wilfa Power Fuelin pulse-toiminnolla hienoksi. Sekoita porkkanaraaste ja loput pohjan raaka-aineet kulhossa taikinaksi. Suosittelen mittaamaan raaka-aineet Wilfa Power Fuelin mittakupilla. Painele taikina irtopohjavuokaa.
  3. Tehosekoita kaikki valkosuklaatäytteen raaka-aineet Wilfa Power Fuelilla, ensin pienellä teholla minuutin ajan, pikkuhiljaa tehoa nostaen kunnes täyte on täysin samettisen sileä. Kaada irtopohjavuokaan ja koputa pari kertaa niin että pienet ilmakuplat nousevat ylös. Laita vuoka pakastimeen vetäytymään hetkeksi.
  4. Täytä Wilfa Power Fuelin kannu porkkanatäytteen raaka-aineilla ja tehosekoita ensin pienellä teholla, asteittain nostaen voimakkuutta.
  5. Ota vuoka pakastimesta ja varovasti kaada porkkanatäyte valkosuklaatäytteen päälle. Anna vetäytyä pakastimessa tai jääkaapissa.
  6. Nauti!

*Huom mittaa pähkinät ennen esiliotusta!