Ainesosat:

2 annosta

  • 1 paketti tortillalettuja (halkaisijaltaan noin 15 cm)
  • 200g cheddarjuustoa raastettuna
  • 1 tomaatti
  • Nippu korianteria
  • Jalopenoja
  • 4 rl oliiviöljyä
  • 1 tl suolaa
  • 1/2 tl paprikajauhetta
  • Oliiviöljyä

Tarjoiluun

  • Guacamole
  • Ranskankermaa

Valmistus:

  1. Esilämmitä airfryer 180 asteeseen. Asettele tortillaletut päällekkäin, ja leikkaa kasa puoliksi. Jatka leikkaamista puoliksi, kunnes sinulla on 8 samankokoista kolmionmuotoista palaa.
  2. Aseta kolmiot kulhoon, ja sekoita niihin oliiviöljy, suola ja paprikajauhe. Siirrä lastut vuokaan ja laita se aifryeriin 5 minuutiksi.
  3. Ota vuoka ulos, ja raasta lastujen päälle cheddarjuusto. Laita vuoka takaisin airfryeriin noin 5 minuutiksi, tai niin kauan kunnes juusto on sulanut ja saanut kauniin värin.
  4. Kuutioi tomaatti ja leikkaa korianteri pieneksi. Lisää nachojen päälle tomaattia, jalopenoja ja korianteria. Tarjoile guacamolen ja ranskankerman kanssa.

Resepti ja kuvat: Marianne Munk Tranberg

 

Suositellut tuotteet