Annoksia: 1
Aika: n. 10 minuuttia

Ainekset

  • 1 naanleipä
  • 3 – 4 rkl tikka masala kastiketta
  • 1 kanafile
  • Rucolaa
  • 2 tkl maustamatonta jogurttia
  • 1/4 kurkku

Valmistus

  1. Halkaise naanleipä ja levitä tikka masala -kastiketta sisäpuolelle.
  2. Mausta kanafile esim. grillimausteella ja paista kypsäksi paistinpannulla.
  3. Leikkaa file siivuiksi ja levitä toiselle puolelle naanleipää.
  4. Lisää päälle kerros rucolaa.
  5. Tiputtele jogurttia salaatin päälle.
  6. Leikkaa kurkku ohuiksi viipaleiksi ja levitä päälle.
  7. Aseta leipäviipale päälle.
  8. Paista vohveliraudassa korkeimmalla voimakkuudella n. 2 minuutin ajan.