Wilfa onnittelee 100-vuotiasta Suomea ja toivottaa hyvää itsenäisyyspäivää!

Juhlapäivän illallisen kruunuksi ehdotamme mustikka-mascarponejälkiruokaa.

Mustikka-mascarponejälkiruoka (4-5 annosta)

1 ½ dl kermaa
1 rasia mascarponejuustoa
½ sitruunan raastettu kuori
½ dl tomusokeria
vaniljasokeria
200 g mustikoita
½ dl vaahterasiirappia
¼ tl jauhettua kardemummaa
1 tl maissitärkkelystä

Lisäksi:
pipareita
1 dl pensasmustikoita
valkosuklaata

 

Vatkaa Wilfa HM-350S vatkaimella kerma vaahdoksi ja sekoita mascarponejuuston kanssa. Makeuta tomusokerilla ja vaniljasokerilla. Kuumenna kattilassa vaahterasiirappi ja kardemumma kiehuvaksi. Lisää mustikat ja keitä niitä pari minuuttia. Suurusta maissitärkkelyksellä. Jäähdytä. Kokoa annos. Murenna jokaisen lasin pohjalle pari piparia, lusikoi mascarponevaahtoa, mustikkakastiketta ja uusi kerros mascarponevaahtoa. Koristele koko komeus valkosuklaalastuilla ja mustikoilla.


Suosittelemme:

HM-350S Vatkain

HM-350S Vatkain