AINESOSAT

(2,5l jäätelöä)

  • 1 dl sokeria
  • 1 dl vettä
  • 1 rkl glukoosisiirappia (valinnainen, glukoosi antaa valmiille sorbetille joustavamman koostumuksen)
  • 450 g (noin 2-3) pakistanilaista mangoa tai tavallisia kypsiä mangoja
  • 1 sitruunan mehu

VALMISTUS

  1. Kiehauta vesi, sokeri ja glukoosi ja sekoita, kunnes sokeri on liuennut.
  2. Anna jäähtyä jääkaapissa.
  3. Laita mangon hedelmäliha, sitruunamehu ja puolet sokeriseoksesta tehosekoittimeen.
  4. Sekoita, kunnes saat tasaisen koostumuksen ja maun. Jos haluat lisää makeutta, voit lisätä loput sokeriseoksesta.
  5. Kytke jäätelökone päälle ja kaada mangomassa koneeseen sen ollessa käynnissä.
  6. Anna koneen käydä, kunnes sorbetti on täysin jäätynyt ja aseta se muovilaatikkoon tai metallimuottiin.
  7. Peitä muovikelmulla tai kannella ja laita pakastimeen vähintään tunniksi ennen tarjoilua.

Vinkki! Koristele sorbetti syötävillä kukilla tai yrteillä, kuten esimerkiksi neilikoilla.

Suositellut tuotteet