Ainekset (4-5 paksuhkoa vohvelia)

3 dl gluteenitonta vaaleaa jauhoseosta
2 dl maissijauhoja
1,5 tl leivinjauhetta
0,5 tl ruokasoodaa
1 tl / maun mukaan juustokuminaa
0,5 tl paprikajauhetta
suolaa oman maun mukaan
2 tl omenasiiderietikkaa
0,5 dl rypsiöljyä
1 rkl pellavansiemenrouhetta + 3 rkl vettä
noin 6-7 dl soijamaitoa

Valmistus

  1. Sekoita pellavansiemenrouhe ja vesi keskenään mukissa ja anna seistä hetki.
  2. Sekoita kaikki kuivat ainekset keskenään ja lisää sitten sekaan loput ainekset sekä turvonnut pellavansiemenrouhe-vesi seos.
  3. Annan taikinan seistä, kunnes vohvelirauta on
    kuuma.
  4. Paista vohvelit.
  5. Kasaa valmiiden vohvelien päälle paljon täytteitä esimerkiksi salaattia, korianteria, mustapapuja, kirsikkatomaatteja, limen mehua, avokadoa, seesaminsiemeniä ja viimeistele annos tulisella sriracha-kastikkeella.