Ainesosat

2 annosta

  • 1/2 l Kevyt maitoa
  • 200 g Hyvälaatuista valkosuklaata tai valmiiksi värjättyä vaaleanpunaista suklaata
  • 3 tl Kanelia
  • 3 dl Kermaa
  • 1 tl Sokeria
  • Hieman vaaleanpunaista tai punaista elintarvikeväriä

Koristeluun:

  • Strösseleitä
  • Vaahtokarkkeja

Valmistus

1. Sulata suklaa vesihauteessa ja värjää se vaaleanpunaiseksi pienellä määrällä elintarvikeväriä. Upota kahden kupin tai lasin reuna suklaaseen. Anna suklaan jähmettyä hieman, mutta ei kokonaan ja ripottele suklaan reunan päälle strösseleitä.

2. Anna olla huoneenlämmössä tai hetken aikaa jääkaapissa, kunnes suklaa on jähmettynyt.

3. Kaada maito, kaneli ja loput valkosuklaasta Powerfuel-sekoittimeen. Lisää hieman elintarvikeväriä ja sekoita keitto-ohjelmalla, kunnes saat höyryävän kuuman vaaleanpunaisen suklaamaidon. (HUOM! Tässä on käytettävä nopeaa tehosekoitinta ja kannun on kestettävä kuumaa nestettä, kuten PowerFuel-blenderimme.)

4. Vatkaa sillä välin kerma ja sokeri kermaiseksi vaahdoksi. Kaada kuuma suklaa lasiin. Päälle kermavaahto ja koristele vaahtokarkeilla.

Suositellut tuotteet: