Valmista kesäkurpitsapastaa spiraalileikkurilla ja surauta pähkinäpesto minisilppurilla! 

Leikkaa spiraalileikkurilla kesäkurpitsasta mielesi mukaan joko leveää tagliatellepastaa tai ohuempaa nauhapastaa.

Pähkinäpesto (n. 2 dl)

½ dl cashewpähkinöitä
½ dl saksanpähkinöitä
½ dl pinjansiemeniä
½ sitruunan raastettu kuori
1 ruukku basilikaa
1 ruukku minttua
1 valkosipulinkynsi
1 dl oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria

Mittaa ainekset kulhoon ja aja kaikki ainekset tasaiseksi rouheeksi minisilppurilla. Sekoita kesäkurpitsapastan sekaan.

Koristele pinjansiemenillä ja basilikalla tai muilla yrteillä.

Jos haluat säilöä peston, säilö se puhtaaseen lasipurkkiin. Lorauta peston pinnalle vielä kerros oliivioljyä ennen purkin sulkemista.

 


Suosittelemme:

Wilfa Curly spiraalileikkuri SL-1W ja SL-1S