Sinustako kotibarista?
Monille kahvin jauhaminen voi tuntua aikaa vievältä ja tarpeettomalta prosessilta. Hyvillä laitteilla ja oikeilla ainesosilla se on helppoa ja nopeaa, ja avaa täysin uudet ulottuvuudet kahvin makuihin ja maailmaan.
Syy miksi kahvimyllyä kannattaa käyttää on hyvin yksinkertainen: vastajauhetut pavut tarjoavat parhaimman ja maukkaimman kahvin.Valitsemalla pavut, ja jauhamalla ne itse varmistat, että kahvin aromi ja maku vapautuu juuri oikealla tavalla, ja ennen kaikkea juuri oikealla hetkellä! Kahvipapujen aromeista jopa puolet häviää jo viidentoista minuutin kuluessa siitä, kun pavut pääsevät kosketuksiin hapen kanssa. Jauhamalla pavut itse, juuri ennen kahvinkeittoa varmistat se, että pääset nauttimaan kahvin aromeista täyteläisimmillään.
Oikeanlainen säilytys
Kun kahvi säilytetään papuina eikä valmiiksi jauhettuna, ja sitä pidetään suojattuna auringonvalolta, kuumuudelta ja kosteudelta, aromit säilyvät paljon pidempään ja kahvin säilyvyys optimoituu.
Kahvimylly lisää joustavuutta
Kun jauhat kahvisi itse sinulla on paljon enemmän vaihtoehtoja. Voit käyttää samoja papuja eri kahvityyppien valmistukseen säätämällä jauhatuskarkeutta. Wilfan kahvimyllyillä onnistuu jauhatus aina espressosta pannujauhatukseen, ja kaikkeen siltä väliltä.
Hyvien laitteiden ei tarvitse olla kalliita
Markkinoilla on erilaisia kahvimyllyjä. Haasteena on erottaa hyvät huonoista. On hyvä aloittaa omista tarpeista ja mieltymyksistä.
Laadukkaan kahvimyllyn ei tarvitse maksaa paljoa. Pääset pitkälle jo ihan perusmyllyllä, Wilfan Aroma kahvimylly on tähän oikein oiva vaihtoehto.
Lue myös: Löydä oma suosikkikahvisi
Kahvimylly ammattilaisille
Mikäli sinulle kelpaa vain paras, on Wilfan Uniform kahvimylly sinulle täydellinen.
Uniform jauhaa tarkasti, ja tasaisesti ja siinä on jopa 41 eri jauhatuskarkeutta, jolla onnistuu kaikenlaisten kahvien valmistus. Myllyn kansi on samalla digitaalinen vaaka, jolla on helppoa ja kätevää mitata oikea määrä papuja. Sekä Aroma että Uniform ovat ECBC-hyväksyttyjä.