MANGO- JA CURRYMAJONEESI

TEE NÄIN:
- Kuori ja kuutioi mango.
- Riko kananmuna korkeaan, kapeaan kannuun. Sauvasekoittimen mukana tullut kulho toimii tässä loistavasti.
- Laita kulhoon kaikki muut ainesosat paitsi öljy.
- Aseta sauvasekoitin pohjalle, ja käynnistä se.
- Lisää viimeiseksi öljy, ja jatka sekoittamista varovasti. Noin minuutin kuluttua majoneesin koostumuksen pitäisi olla täydellistä.
AINESOSAT:
- 1 kananmuna, temperoituna
- 1 tl Dijon-sinappia
- 1 tl valkoviinietikkaa
- 1/4 kypsä mango (myös pakastemango käy)
- 1 tl punaista currytahnaa
- n. 2 dl auringonkukanöljyä
- vähän suolaa

VINKKEJÄ
Käytä aina tuoreita kananmunia! Ja mielellään temperoituja eli anna munien olla huoneenlämmössä jonkun aikaa ennen käyttöä.
Paahtopaistille täydellisen majoneesin saat lisäämällä raastettua piparjuurta ja hienoksi hakattua suolakurkkua.