Tee vaikutus juhlavieraisiisi tällä samppanjasorbetilla!
![Champagnesorbet](https://old.wilfa.no/wp-content/uploads/2016/12/Champagnesorbet-300x200.jpg)
Wilfan jäätelökoneella valmistat tätä herkullista samppanjasorbettia kruunuksi juhliisi! Voit tehdä jälkiruoan valmiiksi tunteja tai jopa päiviä ennen juhlaa.
Ainekset:
4 dl samppanjaa tai kuohuviiniä
2 dl sokeria
2 dl vettä
Tee näin:
Lämmitä vesi ja sokeri kattilassa, kunnes sokeri on täysin liuennut.
Ota kattila liedeltä ja lisää samppanja. Laita seos jääkaappiin vähintään 3 tunniksi. Valmista sorbettia sitten Wilfan jäätelökoneella. Anna laitteen pyörittää seosta, kunnes koostumus on sopivaa.
Vinkki:
Samppanjasorbetti säilyy hyvin pakastimessa tarjoiluun saakka. Sorbetti kuitenkin sulaa nopeasti, joten valmistele annokset vasta juuri ennen tarjoilua.
Liittyy tuotteeseen:
![](https://www.wilfa.fi/wp-content/uploads/2015/03/ICM-2SB_LR-e1449136336520-300x211.jpg)
![](https://www.wilfa.fi/wp-content/uploads/2014/07/ICM-C15_Vanilje_frontlight2_Wilfa_LR-230x300.jpg)