Ainesosat:

  • 160 g kaurahiutaleita
  • 2 rkl chia-siemeniä
  • hyppysellinen sormisuolaa
  • 2 dl vahvaa kahvia
  • 3 dl maitoa
  • 2 rkl vaahterasiirappia
  • 1 tl vaniljauutetta
  • 500 g vaniljajogurttia
  • 2 rkl kaakaojauhetta

Valmistus:

  1. Sekoita kaurahiutaleet, chia-siemenet, suola, kahvi, maito, vaahterasiirappi ja vaniljauute isoon kulhoon ja peitä tuorekelmulla tai lautasella. Laita jääkaappiin tekeytymään yön yli, tai minimissään 4. tunniksi.
  2. Kaada tuorepuuro tarjoilukulhoihin, ja viimeistele lisäämällä vaniljajogurtti ja kaakaojauhe.
  3. Nauti!

Kuva ja resepti: Marianne Pfeffer

 

Suositellut tuotteet