Pestognocchi ja lohi airfryerissa
Ainesosat:
- 370 g lohifilettä sopivina paloina
- 250 g gnocchia
- 3 rkl vihreää pestokastiketta
- 2 rkl raastettua parmesan juustoa
- 3 rkl oliiviöljyä
- Suolaa
Sitruunakastike:
- 1/2 sitruuna
- 3 rkl oliiviöljyä
- Sormisuolaa
Valmistus:
Valmistusaika: noin 20 minuuttia
- Keitä gnocchi pakkauksen ohjeiden mukaan. Esilämmitä airfryer 200 asteeseen.
- Pensselöi lohi kevyesti öljyllä ja ripottele pintaan hieno kerros suolaa. Kääntele keitetty gnocchi oliiviöljyssä ja sekoita mukaan raastettu parmesanjuusto.
- Asettele lohi paistokorin toiselle puolelle, ja gnocchi toiselle. Paista 7 minuuttia.
- Ota paistokori ulos ja anna lohen levätä. Siirrä gnocchi toiseen kulhoon ja sekoita peston kanssa.
- Tarjoile lohi ja pestolohi vihersalaatin ja sitruunakastikkeen kanssa ja nauti!
Kuva ja resepti: Foodsteps
Suositellut tuotteet